ervaringen cognico

Ouders ontmoeten ouders

Regelmatig organiseer ik een ouderbijeenkomst. Op deze avond deel ik mijn expertise op het gebied van talentbegeleiding en kan jij jouw ervaringen delen.

Tijdens elke bijeenkomst merk ik dat het delen van ervaringen ouders helpt. Zo merk je dat je niet de enige bent die gefrustreerd het schooljaar door komt. Samen je zorgen delen, samen mogelijkheden zoeken zorgt er ook voor dat er weer ruimte komt voor positiviteit.

Tijd: 20:00 - 21:30 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Plaats: Thedemastraat 31, Bedum
Kosten: 15 euro
Aantal deelnemers: 8
Aanmelden: info@cognivo.nl

Ik heb bewust gekozen voor een beperkt aantal deelnemers zodat ieders verhaal tot zijn recht kan komen. Heb je belangstelling, meld je dan snel aan. 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Meld je nu aan:

De ontmoetingsavonden van Cognivo bieden een ideale gelegenheid voor ouders en leerkrachten van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen. De bijeenkomsten vinden om de maand plaats op donderdagavond vanaf 20:00 uur in mijn praktijkruimte.

<< Vorige pagina

Vraagteken

Durf jij een kijkje te nemen in de spiegel die hoogbegaafde kinderen ons voorhouden

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en download gratis het eBook van CognivoBlog

Hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zomaar zien wat ze kunnen Maandag 22 mei Hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zomaar zien wat ze kunnen

Hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zomaar zien wat ze kunnen. Daar hebben ze jou bij nodig!

Lees meer »
Stap voor stap leren leren en motiveren – dat lukt niet alleen! Maandag 22 mei Stap voor stap leren leren en motiveren – dat lukt niet alleen!

Stoer komt hij binnen, maar al snel is er niets meer over van zijn stoere gedrag. Sterker nog: als we zijn tijd op de basisschool bespreken, is hij in tranen. Niets heeft hij er geleerd, terwijl er voor alle andere kinderen wél wat te leren viel.

Lees meer »

Meer items >>