ervaringen cognico

Bij mij aan tafel...

Friday 1 May

Het nieuwe schooljaar

Het afgelopen schooljaar heb ik weer veel verhalen gehoord van ouders, leerkrachten, kinderen en jongeren. Allemaal beleefden ze verschillende uitdagingen op hun eigen manier. Een voorbeeld daarvan lees je nu op mijn blog: 'faalangst kent geen leeftijd'.

Heb jij dingen die je volgend schooljaar anders wilt zien, maar weet je nog niet hoe? Kom dan op 11 juni naar de ouderbijeenkomst 'Het nieuwe schooljaar'. Met de informatie die tijdens deze avond wordt gedeeld, heb je de eerste stap gezet naar een goed begin van het nieuwe schooljaar.

Ik hoop je nog voor de zomervakantie te zien.

Groetjes,
Jannie

Bekijk overige nieuwsberichten

Vraagteken

Durf jij een kijkje te nemen in de spiegel die hoogbegaafde kinderen ons voorhouden

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en download gratis het eBook van Cognivo
Blog

Hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zomaar zien wat ze kunnen Monday 22 May Hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zomaar zien wat ze kunnen

Hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zomaar zien wat ze kunnen. Daar hebben ze jou bij nodig!

Lees meer »
Stap voor stap leren leren en motiveren – dat lukt niet alleen! Monday 22 May Stap voor stap leren leren en motiveren – dat lukt niet alleen!

Stoer komt hij binnen, maar al snel is er niets meer over van zijn stoere gedrag. Sterker nog: als we zijn tijd op de basisschool bespreken, is hij in tranen. Niets heeft hij er geleerd, terwijl er voor alle andere kinderen wél wat te leren viel.

Lees meer »

Meer items >>